top of page
IMG_6104_edited.jpg

SKÄRGÅDSTRAFIKEN

Under sommaren har du möjlighet att dagligen komma ut i skärgården till närliggande öar. Tre gånger om dagen trafikerar M/S Brännskär från Trosa gästhamn - Trosa havsbad - Kråmö - Askö.

Ta dig ut och njut av sol och bad en heldag eller varför inte bara en båttur med en räkmacka och en kall öl.

 

Vi erbjuder förtäring och har fullständiga rättigheter ombord.

SIGHTSEEING MED
M/S BRÄNNSKÄR

Givetvis kan du chartra vår båt med vänner eller familj. Låt våra skeppare ta er med ut i skärgården. Varför inte en tur till Stendörren eller Nynäshamn.

 

Kombinera er skärgårdstur med lunch eller middag. Vi tar med mat och dryck för servering ombord så att ni kan luta er tillbaka och njuta.

Under kryssningen planerar vi ett eller flera stopp på så ni får komma iland, sträcka på benen och njuta av naturens lugn.

0O5A5998.jpg
C581E217-D4D0-4FF1-952C-0361C9BC2692.jpeg

SKÄRGÅRDSKRYSSNING TILL KRÅMÖ

Älskar ni båt- och skärgårdsliv lika mycket som vi men hellre avnjuter måltiden på fast mark?

I så fall styr vi skutan till vår skärgårdsö Kråmö. Här dukar vi upp på bryggan eller i det gröna med skärgården som bakgrund.

 

Välj mellan grill eller en svalkande skärgårdsbuffé. Med kock och servis på plats tar vi hand om servicen och garanterar en drömlik måltidsupplevelse.

M/S Krogskskär

Är perfekt för mindre sällskap som vill komma ut på sjön för en egen aktivitet. För grupper upp till 12 personer så löser vi allt från Svensexor, möhippor, konferenser, askspridning till badturer.

 

Med M/S Krogskär kan man ta sig utomskärs och besöka Landsort. En garanterat oförglömliga upplevelse med mycket historik om hur livet i skärgården varit förr och hur det utvecklats till idag.

IMG_5514_edited.png

SAMARBETSPARTNERS & NÖJDA KUNDER

bottom of page