top of page
IMG_6738_edited.jpg

Ö-KAMP PÅ KRÅMÖ

Vill ni ha svensexan, möhippan eller personalfesten i en oslagbar miljö? Strax utanför Trosa ligger skärgårdsdrömmen Kråmö. Här kommer ni tävla om äran och hedern i vår rafflande ö-kamp där laganda, strategi och taktik sätts på prov. Kampen avslutas med den stora finalen. Efter tävlingen ser vi till att bastun är varm för den som önskar.

 

Kombinera detta med en måltid uppdukad på bryggan med skärgården som bakgrund. Välj mellan grill eller en svalkande skärgårdsbuffé. Med kock och servis på plats tar vi hand om servicen och garanterar en drömlik måltidsupplevelse.

 

På Kråmö finns även stugor för övernattning.

ÄVENTYRSGOLF PÅ HAVSBADET

Äventyrsgolf passar såväl ung som gammal. Perfekt för tillfällen såsom kalas, skolavslutningar, företagsevenemang eller familjefester.

 

I kombination med skärgårdskrogen Algoth på Udden kan ni kombinera golf med mat, dryck och även bastubad. Potential för en helkväll helt enkelt!

3BFD52CE-970D-4523-BC5E-5F34B84801CF_edited.jpg
4E98B6FF-C689-487E-99F6-106BA9B128BC_1_201_a.jpeg

KOCKARNAS KAMP

Tillsammans med våra kockar utmanar ni varandra i klassiska grenar från TV-succén. Hur stor är egentligen en biff som väger 120 gram? Klarar du att vispa en maräng snabbare en chefen? Kan du skilja på timjan och rosmarin?

Vi utlovar en riktigt rolig kväll i ett avslappnat och tembuildande konceptNär vinnarna är korande avslutar vi i lugn och ro med en härlig middag med god dryck!

Kockarnas kamp kan arrangeras på alla restauranger i vår organisation. Kölsvinet i gästhamnen, Algoth på Udden ute på havsbadet eller Fina Fisken längre in i Trosa.

SKRÄDDARSY ETT ÄVENTYR

Som grupp är ni unika och gillar olika. Låt oss hjälpa till att skräddarsy er vistelse hos oss och i Trosa. Inom Apelago finns ett stort utbud som går att kombinera för att passa er bäst.

Starta en personlig dialog med oss ta del av våra erfarenheter. Vi har också ett brett lokalt nätverk och samarbetar med andra lokala aktörer för att göra ert besök i Trosa så bra som möjligt!

IMG_9027.PNG

SAMARBETSPARTNERS & NÖJDA KUNDER

bottom of page