top of page
0O5A9624.JPG

FEST HOS OSS

Vill ni slippa städa, diska och duka - Kom till uppdukat bord! I Apelago Group finns två restauranger. Kölsvinet – Bistro & Café mitt i Trosa gästhamn och Algoth På Udden som ligger längst ut på Trosa havsbad med oslagbar utsikt över skärgården.

 

Båda restaurangerna går att abonnera. Ni bestämmer hur kvällen ska se ut. Vi gör allt från trerätters till buffé. Addera musikunderhållning eller DJ till dansgolvet. Krogen är er för kvällen.

 

Inom vår organisation finns även systerkrogarna Fina Fisken eller Visthuset. Skicka er förfrågan nu!

SKÄRGÅRDSKRYSSNING
MED M/S BRÄNNSKÄR

Vi fullkomligt älskar båt- och skärgårdsliv! Hos oss får ni möjligheten att få komma ut i den sörmländska skärgården och kryssa fram bland kobbar och skär.

 

Vi tar med mat och dryck för servering ombord så att ni kan luta er tillbaka och njuta.

Under kryssningen planerar vi ett eller flera stopp på så ni får komma iland, sträcka på benen och njuta av naturens lugn.

0O5A5998.jpg
C581E217-D4D0-4FF1-952C-0361C9BC2692.jpeg

SKÄRGÅRDSKRYSSNING TILL KRÅMÖ

Älskar ni båt- och skärgårdsliv lika mycket som vi men hellre avnjuter måltiden på fast mark?

I så fall styr vi skutan till vår skärgårdsö Kråmö. Här dukar vi upp på bryggan eller i det gröna med skärgården som bakgrund.

 

Välj mellan grill eller en svalkande skärgårdsbuffé. Med kock och servis på plats tar vi hand om servicen och garanterar en drömlik måltidsupplevelse.

CATERING TILL ER

Trivs ni bäst i hemmets trygga vrå eller vill ni njuta av en smakupplevelse på arbetsplatsen?

Låt oss ta hand om mat och service. Vi erbjuder allt från buffé färdig att dukas upp till helhetskoncept med kockar och servis på plats. Kanske ni till och med vill vara med och laga och få matlagningstips på köpet?

Vi lyssnar till era specifika önskemål och skapar en meny och ett upplägg unika för er!

0O5A9665.JPG

SAMARBETSPARTNERS & NÖJDA KUNDER

bottom of page