Båten

Båttur till Landsort med guidad rundvandring eller varför inte åka på en krogtur i Stockholms södra skärgård? Vi planerar dagen utifrån era önskemål!

Helikoptern

Passa på att boka en oförglömlig kickoff med företaget på svindlande höjder! Eller varför inte låta bröllopsparet anlända i stil till festen? Kontakta oss så hjälper vi er!

Paintball

Boka in en fartfylld omgång paintball på en egen ö ute i skärgården tillsammans med vännerna, släkten eller varför inte kollegorna?

SKÄRGÅRDEN & BASTU

Ribbåtstur från önskad ort ut till vackra Kråmö där ni möts av en redan varm bastu och iskall öl. Perfekt aktivitet tillsammans med såväl vänner och familj som kollegorna.

Ö TILL ÖL

Gillar ni öl och hav? Då är detta den perfekta aktiviteten! Vi tar er ut i Stockholms södra skärgård på en unik ölrunda där ni får uppleva vacker skärgård i kombination med inhemska ölsmaker.

FESTEN

Vi hjälper er med allt från lokalen, maten, eller transporten. kontakta oss så berättar vi mer!

BRÖLLOPET

Ska ni gifta er och vill ni ha någon som hjälper er med helheten? Vi kan hjälpa er med maten, lokalen, transporten och mycket mer.

MIDDAG PÅ EN Ö

Kombinera vacker natur med riktigt bra mat. Vi tar er tryggt och säker ut till de mest otillgängliga och orörda platserna i skärgården för en lunch el middag tillagad av någon av våra kockar.

KOCKEN

Ska ni ha stor fest? Närmar sig studenten och ni funderar på hur ni ska få ihop maten? Eller har ni bokat in ett företagsevent och behöver mingelmat? Boka någon av våra duktiga kockar för en kväll!

HÖJDAREN

Vår skärgård är vacker även från luften så varför inte passa på att boka in en tur över Trosa med omnejd för att uppleva dess magi även från svindlande höjder!

5-KAMP

Samla vänner eller kollegor för en fartfylld dag där vinnarskallar prövas och grupper stärks. Perfekt aktivitet för tillexempel svensexan, möhippan eller konferensen.

BATTERIET

Åk med oss ut till Landsort för att sedan besöka Batteriet 18 meter under marken där ni får en två timmar guidad tur av bunkern.

Besöksadress:

Uddbergagatan 1B

619 30 Trosa

Tel: 010 22 15 200

Booking@apelago.se
Org: 559155-0016

  • Apelago Event
  • Archipelago Events
Sjöassistans Trosa Apelago

© 2019  by Apelago Group AB